Scrisoare pentru voi!(Craciun Fericit)

Scrisoare pentru voi 


Va doresc un Craciun Fericit alaturi de cei dragi, va doresc ce-mi doresc si mie sau poate chiar mai mult.
Craciunul e sarbatoarea tuturor , sarbatoarea iubirii, imprastiati deci iubire in jurul vostru macar o data pe an , daca nu in fiecare zi.
Va doresc sa  va uitati in urma si acum de Craciun sa constientizati cat de frumos a fost si acest an,cat de multe ati realizat,cati oameni ati facut fericiti,din cat de multe greseli ati invatat,cat de puternici ati fost, cat de mult bine ati facut,va doresc sa va bucurati de fiecare clipa,si sa luati din fiecare zi ceva bun.
Va doresc curajul si puterea sa acceptati lucrurile ce vor veni,sa nu uitati esentialul, sa priviti optimisti  spre anul care vine, sa intampinati fiecare persoana care intra  in viata voastra cu un zambet ,sa va bucurati de lucrurile marunte din viata pentru ca la un moment dat veti realiza ce lucruri mari erau de fapt,va doresc sa nu va pierdeti speranta indiferent de cat de mari sunt greutatile prin care treceti,va doresc sa nu irositi sansele primite, sa constientizati  ca e o minune faptul ca te trezesti in fiecare zi,sa luptati pentru ceea ce iubiti, sa-i multumiti lui Dumnzeu pentru toate, pentru ca nu sunt putine,sa nu ascultati lumea si sa faceti ceea ce simtiti mereu.
Daca e vreun lucru de care sa-mi para rau Craciunul acesta , este faptul ca am crescut,si ca tot ce-i scriam mosului ca vreau,nu mai vine cu certitudine in ziua de Craciun.Am crescut si acum ii zic mamei ca banii pe care ii primim , sau orice alt lucru material nu inseamna totul , inseamna chiar putin.Esti sarac daca de Craciun ai doar bani!
Ma bucur ca am realizat ca lucrurile cu adevarat importante in viata sunt :familia, prietenii,sanatatea,fericirea,credinta,sansele primite,orice altceva dar nu lucruri materiale.Incepand cu acest Craciun si cu cele ce vor mai veni trebuie sa lupt pentru ceea ce-mi doresc, nu o sa mai primesc pur si simplu scriind pe o foaie.
Va doresc cum mi-a dorit si mie cineva :sa fim multumiti de ceea ce avem, sa apreciem chiar ceea ce nu ne place,sa nu ne plangem si sa ne aducem aminte ca sunt si oameni mai tristi ca noi.
Haideti sa fim mai buni,mai darnici,mai iubitori!
Si daca fericirea  unei persoane depinde de tine Craciunul acesta, sa fii tu minunea si cadoul lui,nu cred ca iti e asa de greu!



                                                                                                                    Cu drag,
                                                                                                                                 Ana-Maria!



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

De ce să nu fii profesor în Romania?:)

Iubirea la 18 ani

Ne despărțim, îți las ție amintirile.