Fericirea?!

NU  pune cheia fericirii tale in buzunarul altcuiva!O pierde garantat...si o sa vezi ca pentru asta are doar scuze banale.
De nenumarate ori spunem ca doar altcineva ne  poate face fericiti , ca o sa fim fericiti daca el/ea ne place,daca primim asta ,daca se intampla ceva ce ne dorim de mult,de ce nu putem sa fim chiar de acum fericiti?De ce sa asteptam un lucru ca sa fim fericiti, oare chiar de aia depinde fericirea noastra?Nu prea cred...
Poate ca fiind fericiti dinainte sa  obtinem un anumit lucru , atragem fara sa vrem acel lucru ,daca esti vesel , plin de optimism , cauti cu orice ocazie sa-ti largesti orizonturile,incerci din rasputeri sa te depasesti pe tine cel de ieri , imposibil sa nu obtii ceea ce iti doresti.
In schimb daca esti trist , te lamentezi de fiecare lucru rau care ti se intampla , te plangi de vremea urata  de afara si de ploaia care nu se mai opreste, unde ajungi?!Trec pe langa tine un milion de sanse frumoase,dar pe care nu le vezi pentru ca tu esti prea ocupat sa  inoti in propria durere..
De multe ori nu e bine sa te bazezi pe multi oameni , e bine sa ai   doar cativa prieteni , putini dar buni.Insa sa nu-ti pui  chiar toata speranta pe care o ai in ei, fie ca vrem sau nu la un moment dat vom fi dezamagiti , fiecare dezamageste pe cineva macar o data in viata , si tocmai pentru asta trebuie sa invatam sa iertam.
Pana la urma doar de noi depinde fericirea noastra , depinde care este obiectivul fericirii noastre , trebuie sa invatam sa-i apreciem  pe cei care ne apreciaza,si sa adunam in jurul nostru persoane care ne valorifica , persoane care ne fac sa aratam tot ceea ce avem mai bun in noi , nu persoane care ne demoralizeaza si incearca sa ne influenteze negativ(sunt destule).
E mai mult decat obligatoriu sa fim acolo unde e nevoie de noi , acolo unde nu suntem si nu ne simtim in plus,pentru ca sunt persoane care nu ne apreciaza , indiferent de ce facem, si sunt persoane care  tanjesc in fiecare secunda sa le fim alaturi !

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

De ce să nu fii profesor în Romania?:)

Iubirea la 18 ani

Ne despărțim, îți las ție amintirile.