Despărţirile...

      Nu-mi plac despărţitile , de niciun fel ,în niciun moment, în nicio împrejurare,indiferent de circumstanţe!Nu-mi plac şi punct!
      Nu-mi place că trebuie să-ţi iei rămas bun de la persoanele pe care te obişnuieşti să le vezi zilnic,că trebuie să te obişnuieşti că dacă pleci, e puţin probabil că o să mai întâlneşti sufletele şi zâmbetele lor calde,şi în plus trebuie să accepţi asta, şi chiar să trăieşti cu speranţa că într-o zi le vei revedea.
    
Nu suport faptul că despărţirile apar mereu atunci când
nu ai vrea sub nicio formă să pleci de lângă oamenii ce te-au adus în acel loc!Adio e fără doar şi poate un cuvânt dureros.Un cuvânt ce te copleşeşte şi te marchează.E dureros pentru ambele părţi, şi pentru cea care-l primeşte,dar la fel sau poate chiar mai dureros pentru cea care-l oferă.

      Pentru că de multe ori nu ştii cum să-ţi iei rămas bun , în aşa fel în cât să fie cu putinţă cât mai puţin dureros,apar lacrimile... care cu siguranţă nu mai au nevoie de cuvinte,au nevoie poate doar de o îmbrăţişare...

Comentarii

  1. esti o romantica sensibila si cu un simt al scrisului deosebit...continua asa si viitorul e al tau!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ana sa sti ca ai mare dreptate... foarte bine spui. Eu personal apreciez ceea ce faci tu pe blogul tau :) Mult succes si bafta in continuare ! ! ! (PS: Sti cine sunt :P)

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Știi la ce mă gândesc acum ? La faptul că în câțiva ani va trebui să nu luăm din nou rămas bun... Mă gândesc doar că un suflet ca al tău nu va pleca niciodată din viața cuiva asupra căreia și-a pus amprenta. Cu siguranță, Dumnezeu te va binecuvânta și iți va face viața un rai , pentru că același lucru faci și tu cu viața celor din jur: o faci mai frumoasă și o umpli de speranță și inocență.

    RăspundețiȘtergere
  5. Știi la ce mă gândesc acum ? La faptul că în câțiva ani va trebui să nu luăm din nou rămas bun... Mă gândesc doar că un suflet ca al tău nu va pleca niciodată din viața cuiva asupra căreia și-a pus amprenta. Cu siguranță, Dumnezeu te va binecuvânta și iți va face viața un rai , pentru că același lucru faci și tu cu viața celor din jur: o faci mai frumoasă și o umpli de speranță și inocență.

    RăspundețiȘtergere
  6. Știi la ce mă gândesc acum ? La faptul că în câțiva ani va trebui să nu luăm din rămas bun... Mă gândesc doar că un suflet ca al tău nu va pleca niciodată din viața cuiva asupra căruia și-a pus amprenta. Cu siguranță, Dumnezeu te va binecuvânta și iți va face viața un rai , pentru că același lucru faci și tu cu viața celor din jur: o faci mai frumoasă și o umpli de speranță și inocență.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

De ce să nu fii profesor în Romania?:)

Iubirea la 18 ani

Ne despărțim, îți las ție amintirile.