Craciunul!

                  "Voi păstra Crăciunul în inimă şi voi încerca să-l ţin cu mine tot anul.”
Iubesc Craciunul si tot ceea ce tine de aceasta perioada.Iubesc colindele si melodiile de Craciun ,iubesc darurile  din suflet primite de la cei dragi , iubesc  orasul , iubesc luminile , iubesc filmele , iubesc turta dulce, iubesc zapada,iubesc sa fiu cu el ,  iubesc decoratiunile , iubesc spiritul ,iubesc oamenii frumosi si plini de speranta , iubesc cozonacul , iubesc  sa impodobesc bradul in familie , iubesc  ca de Craciun toate drumurile duc acasa, iubesc faptul ca lumea e mai darnica , iubesc sa fac cadouri , iubesc sa ii vad pe cei mici zambind din adancul inimii atunci cand vorbesc despre Mos Craciun , iubesc scrisorile  pe care i le trimitem Mosului , iubesc faptul ca oamenii se gandesc mai mult unii la altii , iubesc perioada asta plina de speranta ,iubesc sa ne punem dorinte si sa se indeplineasca,iubesc miracolele si cred in ele , iubesc Craciunul!
Daca  as putea ,as pastra intr-o cutie spiritul Craciunului ca sa-l pot aduce in fiecare zi cand imi e dor de el! 
Singurul lucru trist ar fi faptul ca inca mai sunt oameni care nu se bucura de Craciun ,oameni singuri , sau oameni care nu primesc nimic.
De Craciun  nu sunt in  prim plan  cadourile materiale,cadourile sufletesti sunt mult mai pretioase.Mi se pare total normal sa facem daruri unei persoane insa sa fie din suflet.Daca un cadou nu e daruit  din suflet , mai bine sa nu fie daruit...
Ce bucurie mai mare sa ai ,decat atunci cand vezi ca "dar din dar se face rai".Cum sa nu fii fericit cand vezi cata bunatate dainuie in oamenii din jurul tau?!

Ce frumos e sa-ti petreci Craciunul alaturi de familie si de el , el cel pe care-l amintesti in toate dorintele tale!Si cum de Craciun toate dorintele se indeplinesc , si miracolele devin realitate ,imposibil sa nu fii fericita/fericit!
Aceasta este perioada fericirii ,fara nici un dubiu!Poate ca e singura perioada din an cand stam cuminti si ne asteptam  randul, pentru ca suntem siguri ca de Craciun se intampla miracole , miracolele exista...
In perioada Craciunului  pana si mesajele de buna dimineata capata  o nuanta speciala,mi-as dori sa ma trezesc in fiecare zi si sa fie Craciun! 
                  “Cel care nu are Crăciunul în inimă, nu-l va găsi nici sub brad.”




















Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

De ce să nu fii profesor în Romania?:)

Iubirea la 18 ani

Ne despărțim, îți las ție amintirile.