De ce EL?!

"Cele mai frumoase haine pe care le poate purta o femeie ..sunt bratele barbatului pe care-l iubeste."
     
Chiar daca sunt 7 miliarde de oameni pe planeta  asta, inima ta se opreste la unul singur, nu stiu exact de ce , dar se opreste.Iubirea este poate ca cel mai sincer sentiment pana in prezent , si iubirea adevarata chiar trece peste toate,multe si grele  fiind.
O singura persoana ne da atatea emotii , ne invarte  pe toate partile posibile si imposibile.
Ne face intr-un minut sa trecem prin milioane de stari: fericire,nervi,extaz,crize,ignoranta,suparare,nepasare,nesiguranta,protectie,suparare,incertiudine totala, dorinta,iubire,apreciere,timiditate,simpatie.
Suntem foarte siguri de ce tinem la o persoana,o luam in intregime cu calitati si defecte, ne completeaza,ne ajuta , ne sprijina , si mai presus de toate ne iubeste.
Uneori suntem dezamagite , pentru ca: nu tine la noi  in aceeasi masura in care  tinem noi la el(uitam des ca egalitatea exista nu mai in matematica),se gandeste la noi doar cand ii aducem aminte ca existam si noi ne gandim non-stop la el, ne baga in seama doar cand noi il bagam ,ne raneste si apoi se intoarce ca si cum nu ne-ar fi ranit niciodata si chiar pretinde ca noi am gresit,uneori il uram pentru toate sperantele pe care cred ca intentionat ni le-a dat ca apoi sa ne distruga  odata cu ele...















"

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

De ce să nu fii profesor în Romania?:)

Iubirea la 18 ani

Ne despărțim, îți las ție amintirile.