Iubirea la 18 ani

" Iubirea adevarată va învinge în final- acest lucru poate fi sau nu o minciună, dar dacă este o minciună, atunci este cea mai frumoasă minciună pe care o avem "- John Green
Toate se întâmplă, dar nimic întâmplător. Astăzi m-am trezit cu dorinţa de  a scrie despre IUBIRE pentru că am realizat că  prima lună a anului începe tot cu aceeaşi literă, cu care începe şi cel mai frumos sentiment, pentru că aşa trebuie să începem anul, cu iubire, în iubire şi pentru iubire.  Nu întâmplător, tot astăzi este 02.01.2015, dovada clară că în iubire e nevoie de 2 oameni, care formează un singur suflet.  
Părerile sunt împărtiţe, însă cu siguranţă cu toţii am simţit măcar o dată iubirea, fie că e vorba de familie, de prieteni, de o relaţie, de zâmbetul unei persoane, de căţelul ce te aşteaptă în prag, de Dumnezeu, iubirea e pretitudineni în jurul nostru, tot ce trebuie să facem este să avem inima deschisă. Aş vrea să vă relatez o discuţie  dintre 2 persoane: A:Auzi, tu ai avut într-un timp un prieten? B : Da, păi? A: Păi, radiai de fericire! Aşa înţeleg eu iubirea, cel puţin acum. E fericirea aia după care tanjeşti toată viaţa, e zâmbetul idiot de pe chipul tău care face şi soarele să răsară când e înnorat, e fericirea pe care nici măcar ploaia nu o opreşte, e momentul când ţii lumea în braţe, doar pentru simplul fapt că tu eşti înconjurat de braţele ale cărui om înseamnă lumea pentru tine. Simţi că nimic nu e prea mare, prea greu, prea imposibil, nimic nu-ţi poate răpi fericirea, pentru că tu, eşti la 3 metri deasupra cerului, datorită iubirii.
 Ştiu că acest gen de  iubire adolescentină, rămâne în sufletul  fiecărui om, chiar dacă ar avea 100 de ani. Ştiu că la 18 ani iubirea e sinceră, cea mai sinceră, cea mai curajoasă! E genul de iubire pe care oamenii şi timpul nu o fură şi nu o distrug, genul de iubire care învinge neînfricată totul, doar pentru că e iubire adevarată, iubire care nu ţine cont de distanţă, şi nici de alte clişee. E  genul de iubire rară, extrem de rară, pentru că dacă  iubirea adevărată ar fi uşoară, am avea toţi. Ştiu că prima relaţie a unei persoane nu se uită, indiferent de cât de rău s-a terminat, şi mai ştiu că, chiar dacă unii oameni s-au îndrăgostit iarna, dacă o zi de vara ar putea vorbi, s-ar lăuda că ea a inventat dragostea.
Să iubeşti şi să fii iubit, nimic mai frumos. Iubirea înseamnă să-ţi doreşti să îmbătrâneşti lângă el/ea, şi cu siguranţă vei îmbătrâni doar alături de omul cu care ţi se potrivesc poveştile!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

De ce să nu fii profesor în Romania?:)

Ne despărțim, îți las ție amintirile.