SALVAŢI COPIII-FORUMUL NAŢIONAL AL COPIILOR


Dupa cum ştiţi unii dintre voi, în perioada 21-24 iunie a avut loc la Bucureşti, Forumul Naţional al copiilor organizat de Salvaţi Copiii Romania (marea familie din care sunt binecuvântată că fac parte). Ediția din acest an a avut  ca temă „Integrarea copiilor cu nevoi speciale” și a fost onorată de 120 de suflete minunate.
Pentru început o să recunosc, că nu am în vocabularul meu cuvinte atât de frumoase şi deosebite ca să descriu totul, oricum cuvintele spun  prea puţin. Şi vă mai spun că participarea la Forum a fost dorinţa mea şi a prietenei mele celei mai bune,Julia (cea din poză) încă de un an. A fost o dorinţă, iar acum este un vis devenit realitate, visele chiar se îndeplinesc, să nu renunţaţi la ele, niciodată, credeţi-mă pe cuvânt !!!
Nu e nimic mai frumos de cât să fii voluntar,  voluntar la Salvaţi Copiii! Salvaţi Copiii e bucurie, iubire, speranţă, putere,curaj, sprijin, empatie, ajutor, visuri, entuziasm, prietenie, FAMILIE! 
Trebuie să fii orb ca să nu vezi şi să simţi bucuria din zâmbetul unei persoane cu dizabilităţi, spun asta pentru că pe mine personal m-a marcat şi emoţionat profund! Trebuie să fii tot orb să te plangi cum că viaţa nu ar fi frumoasă, când persoane cu mai multe greutăţi de cât tine ţintesc spre soare cu stralucire în ochii ?! Cum să nu vezi bucuria când toată lumea e acolo să te sprijine, când sute de inimi bat la unison pentru o lume mai buna ?! Cum să nu te bucuri când tineri din toată ţara , si nu numai işi doresc să schimbe lumea!
Eu pot doar să vă mulţumesc!Bine, să ne înţelegem, e extrem de puţin faţă de ceea ce meritaţi voi! 
Mulţumesc super-tinerilor din toată ţara , atelierului "Accesul tuturor copiilor la educatie", fetelor ce au ţinut ateliere,fotografilor,doamnei Gabriela Alexandrescu, salvatorului nostru Andrei Voinea, Ştefaniei Mircea pentru grupul de la Minister, însoţitorilor, coordonatorilor, Salvaţi Copiii Romania, Salvaţi Copiii Reşiţa, tuturor filialelor şi  tututor persoanelor care au fost atât de drăguţe în cât  au contribuit la realizarea visului meu, al nostru !
Unul dintre voluntari a spus că e genul de activitate la care îţi e frică să vii, pentru că îţi e prea dor atunci când pleci, mare dreptatea avea!!

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

De ce să nu fii profesor în Romania?:)

Iubirea la 18 ani

Ne despărțim, îți las ție amintirile.