5 lucruri GRATUITE care te fac FERICIT!(2)

 1.Fii cu cel pe care il iubesti!
Daca ai avut norocul sa gasesti persoana potrivita pentru tine , stai langa ea.Se spune ca iubirea adevarata sau asa zisul "suflet pereche" vine o singura data , e imposibil sa nu-l recunosti.Acea persoana care nu iti cere nimic , merita totul.
Langa  persoana iubita gasesti fericirea pe care nimeni altcineva nu ti-o poate oferi , gasesti caldura , gasesti intelegerea , gasesti  sprijinul si ajutorul.Nu-ti pierde timpul  in locuri unde esti  in plus cand poti sa fii cu persoana iubita si sa insemni totul pentru ea.

 2."Trage un pui de somn"!
Esti obosit , esti plictisit , esti stresat ,nervos , iti e dor de cineva , nici tu nu esti sigur de ce mai vrei si de ce simti .... dormi putin , pentru o perioada scurta de timp uiti de toate grijile , nu te mai gandesti la ce vrei sa faci , la ce ai gresit sau la ce ti-o mai trece prin minte.
Cu siguranta cand  te trezesti ai mai lasat parca si din griji pe undeva...
 3.Pune-ti o dorinta cand vezi o stea cazatoare!
Ce frumos... o stea cazatoare,  eu am vazut una si ramai pur si simplu uimit.Se spune sa-ti pui o dorinta pentru ca ti se va indeplini , nu stiu cat de adevarat este ,insa este  magic,daca pot spune asa.
Te gandesti ca ai steaua ta , cand tu cazi ea straluceste si cand tu stralucesti ea cade ca sa-ti indeplineasca tie dorintele.Cum se spune:cateodata suntem ca stelele , picam ca sa indeplinim dorintele altora,asadar nu uitati de dorinta!

 4.Tine in brate un bebelus nou-nascut!
E mai mult decat frumos , te incarca cu fericire si energie pozitiva.
Te uiti la el si ramai uimit , cat de mic e omul  si cat de mare ajunge.
Vazandu-l atat de mic iti e greu sa-l lasi sa creasca , sa  dea piept cu realitatea , sa treaca prin greutati , sa infrunte toate rautatile si nelegiuirile .
Insa suntem puternici , mai puternici decat ne imaginam, si de asta fiecare bebelus firav devine un om puternic ca o stanca.
5.Ia o puza!
In sfarsit , pauza mult asteptata!Relaxeaza-te , alege sa fii fericit , ai dreptul asta.
Rupe-te putin de realitate , fa abstractie de toate gandurile negative pe care le ai , de agitatia orasului ,  de zgomotul masinilor si tipetele vecinilor.E asa placut sa stai intr-un loc linistit , cu prietenii sau poate doar tu cu tine e suficient.E un privilegiu pentru tine ca persoana sa te descoperi.Uneori degajandu-te de anumite lucruri  observi de ce ai cea mai multa nevoie , de ceea ce iti e dor.Este  un bun exercitiu pentru a vedea ceea ce conteaza cu adevarat.

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

De ce să nu fii profesor în Romania?:)

Iubirea la 18 ani

Ne despărțim, îți las ție amintirile.